aLaMoDe...Herşey Bir Tebessüm İle Daha Güzel :)



7 Mayıs 2013 Salı

Bursalı Bloggerlar Buluştu...

 
İlk blogger buluşmamı cumartesi günü Derya abla ; namı deger Deryayla Lezzetler blogunun güzel,samimi ve icten sahibesi sayesinde gerçekleştirmiş bulunuyorum.Burdan tekrar Derya ablaya emeği ve mükemmel ev sahipliği icin , sponsor firmalarımıza da güzel hediyeleri icin tesekkür ediyorum.
 
Böyle güzel bir organizasyonda yer almak,soyutta tanıdığın insanları somut olarakta tanımak beni çok mutlu etti.Aynı gün Ankaraya yolculuğum olmasaydı bütün günü o güzel insanlarla gecirmeyi çok isterdim :) Nasipppp diyorum ve en kisa zamanda tekrar görüşmek dilegiyle diyerek noktayi koyuyorum :)
 





 
SPONSOR FIRMALARIMIZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOCAMANNNN SEVGİLERRR...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

4 yorum:

  1. Bengüm canım bende çok mutlu oldum senin gibi dünyalar tatlısı bir kardeş kazandığım için...Pazar günü nasipse Kız yetiştirme yurduna gitmeyi planlıyoruz.Cumartesi çekilen resimler bugün Olay gazetesi çekirge ekinde çıktı hemde tam sayfa:)))Pazar için ayrıntılar bloğumda ve face sayfamda öptüm kocaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya ablacım duygular ve hısler karsılıklı :)
      Pazar gunu yanınızda olmayı cok ısterdım ama ben bı muddet daha Ankaradayım :( umarım en kısa zamanda dıger etkınlıklerınızde yer alırım.
      Bende senı kocaman opuyorum...

      Sil
  2. Ben de bu buluşmada yer almaktan büyük keyif aldım. sizin bloğunuzu daha önce keşfetmemiştim. Hemen izlemeye aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel bır etkınlıktı :) Kalabalık olması ve benım erken ayrılmak zorunda kalmam herkes ıle tanısamamama sebep oldu.Umarım en kısa zamanda tekrar gorusuruz :)
      Hemen ıadeyı zıyarete gelıorum
      Sevgıler

      Sil

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)