aLaMoDe...Herşey Bir Tebessüm İle Daha Güzel :)



31 Ekim 2012 Çarşamba

Aradaki Farkı Soluksuz Kapatmak


     Evet uzun bir zaman oldu...Hatta neredeyse senesi gelmiş ben farkında değilim :( O kadar heves ederek Mart ayında açtığım bloga 7 ay sonra bugün ilk kez birşeyler karalıyorum...Ama kendimi de bu kadar yerden yere vurmayayım çünkü bu kadar ara vermemin geçerli sebepleri de olmalı :s



     İlk olarak geçen sene Ekim ayında başladığım KPSS maratonu hayatımı çoğu yönde felç etti.Gitmek istediğim yerlere dershaneden dolayı gidememek,arkadaşlarla buluşmalarda çekilen vicdan azapları (evde olsaydım şu kadar soru çözerdim deyip kendimi daha da bunalıma sokma hallerim :( ),uzun bir aradan sonra girilecek olan sınavın verdiği stresin bünyede gerçekten adlandırılması zor yan etkileri vs...Ama bunların hepsi son buldu veee ben burdayım:)

   
   Umarım bir daha bu kadar ayrı kalmam dünyamdan.Çünkü bu blog benim dünyam.Hani vardır ya herkesin hayatında bir elin beş parmağını bir türlü geçemeyen dostları...Hani onlarla konuşurken,dertleşirken,gülerken,ağlarken yada onları eleştirir veya sen onlar tarafından eleştirilirken laflarını,sözlerini,kelimelerini hiç elemez,beyin süzgecinden geçirmezsin hani...Çünkü onlar seni bilir sende onları.


    İşte burasıda benim bir dostum olmalı...Ne istersem,içimden ne geçirirsem,neyi sevmiş yada neden nefret etmişsem,ne tatmış,ne görmüşsem hepsini bir dostumla paylaşıyormuşcasına samimi ve içten bu küçük dünyama yansıtmaya çalışıcam.


     Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle...




   

4 yorum:

  1. Merhaba Bengü, geçerli bir mazeretin varmış, sonuçta bu senin sayfan, istediğin ve uygun olduğun zaman yazarsın elbette.
    Blog dostluklarına gelince, sanırım aynı frekanslara sahip , gerçek hayatta seyrek fakat blog ortamında daha yoğun olan kişiler sayesinde, görmesek de gitmesek de, o dost bizim dostumuz:)
    Güzel günler dileği ile sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba... Gercekten haklısınız dünden berı ıcım kıpır kıpır bu blog dunyası farklı bır ortam ve samımı :) Bende umarım su an bıraz farklı gelen bu ortama uyum saglarım cünkü acemılık donemını atlatamadım daha :) Buarada benım ıcın cok ozelsınız blogum ılk yorumunu sızden aldı ılkler unutulmazmıs :) cok tesekkur ederım sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bengücüğüm, beni özel kılan yorumum değil, senin düşüncelerin.Ben teşekkür ederim.
      Bol yorumlu, çok izleyicili olmanı dilerim.
      Görüşmek üzere, sevgiler.

      Not:Yorum onaylamayı kaldırmayı düşünmeni öneririm; yorum yazanı yıldırabiliyor, uzun süre sonucunda yorum kaybolabiliyor vs vs:)

      Sil
    2. :) Önerinizi dıkkate aldım ve hemen denetleme olayına son verdim...Blog dunyasında benden daha tecrübeli kısılerın tavsıyelerı benım ıcın cok önemlı...Blogumla ilgili tavsıye ve onerılerınızı her zaman beklıyorum :) Sevgıler

      Sil

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)