aLaMoDe...Herşey Bir Tebessüm İle Daha Güzel :)



10 Mayıs 2013 Cuma

Hayırlı Cumalarımız Olsun!!!



Farkında olmalı insan... Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli. Anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli. Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürken aynı avuçların herşeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı

Hayırlı Cumalarımız olsun...

7 Mayıs 2013 Salı

Bursalı Bloggerlar Buluştu...

 
İlk blogger buluşmamı cumartesi günü Derya abla ; namı deger Deryayla Lezzetler blogunun güzel,samimi ve icten sahibesi sayesinde gerçekleştirmiş bulunuyorum.Burdan tekrar Derya ablaya emeği ve mükemmel ev sahipliği icin , sponsor firmalarımıza da güzel hediyeleri icin tesekkür ediyorum.
 
Böyle güzel bir organizasyonda yer almak,soyutta tanıdığın insanları somut olarakta tanımak beni çok mutlu etti.Aynı gün Ankaraya yolculuğum olmasaydı bütün günü o güzel insanlarla gecirmeyi çok isterdim :) Nasipppp diyorum ve en kisa zamanda tekrar görüşmek dilegiyle diyerek noktayi koyuyorum :)
 





 
SPONSOR FIRMALARIMIZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOCAMANNNN SEVGİLERRR...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Biri çekiliş mi var dedi? :)


Çok fazla çekilişlere katılan biri değilim...Ama bu cicileri görüpte bu çekilişe kayıtsız kalamadım :) Umarım şans benden yanadır diyerek katılalım bakalım.

Sizde şansınızı denemek isterseniz http://delansey.blogspot.com/2013/04/bahar-merhaba-ve-cici-mi-cici-bir.html bir tık yeter...

Sevgiler...